Kush jemi ne?

Pasioni për artin, krenaria për të ruajtur traditën, kreativiteti për të krijuar risitë moderne na kanë frymëzuan që në vitin 1998 të themelonim kompaninë Angjo Decor ShPK.

Të ndërtuar për të krijuar artin e vërtetë në përpunimin e hekurit.

Kush jemi ne?

Pasioni për artin, krenaria për të ruajtur traditën, kreativiteti për të krijuar risitë moderne na frymëzuan që në vitin 1998 të themelonim kompaninë Angjo Decor ShPK.

E ndërtuar për të krijuar artin e vërtetë në përpunimin e hekurit.

Ekselencë dhe përshtatje

Stafi i specializuar me inxhinierë me një përvojë të gjatë në këtë fushë, bashkëpunimi i frutshëm me specialistët e huaj, investimet në teknologjinë më moderne të perpunimit të hekurit, bëjnë të mundur që Angjo Decor të ofrojë një shumllojshmëri produktesh e shërbimesh duke qenë kompania më inovative në rajon në këtë stil të veçantë prodhimi.

Gamë e gjerë zgjedhjesh për ju

Produktet që ne ofrojmë janë të pafundme duke filluar nga dekorime aksesorësh të ndryshëm deri tek konstruksionet e mëdha metalike.


Kryesisht shquhemi për prodhimin e produkteve për ambiente të jashtme dhe të brendshme si: porta, kangjella, shkallë, ballkone, rrethim, karrige, tavolina, pasqyra, llambadar, varëse rrobash, mbajtëse lulesh, shandanë qirinjsh, aksesorë të ndryshëm.

Ofrojmë modele antike, klasike, moderne dhe luksoze për një arredim perfekt të shtëpisë suaj. Ajo që na dallon nga të tjerët është pikërisht korrektësia në kualitet dhe në kohë. Ju mirëpresim me kënaqësi në ambientet tona për t’ju shërbyer e për t’ju ndihmuar në arredimin e shtëpisë suaj të ëndrrave.

Ekselencë dhe përshtatje

Stafi i specializuar me inxhinierë me një përvojë të gjatë në këtë fushë, bashkëpunimi i frutshëm me specialistët e huaj, investimet në teknologjinë më moderne të perpunimit të hekurit,

bëjnë të mundur që Angjo Decor të ofrojë një shumllojshmëri produktesh e shërbimesh duke qenë kompania më inovative në rajon në këtë stil të veçantë prodhimi.

Gamë e gjerë zgjedhjesh për ju

Produktet që ne ofrojmë janë të pafundme duke filluar nga dekorime aksesorësh të ndryshëm deri tek konstruksionet e mëdha metalike.


Kryesisht shquhemi për prodhimin e produkteve për ambiente të jashtme dhe të brendshme si: porta, kangjella, shkallë, ballkone, rrethim, karrige, tavolina, pasqyra, llambadar, varëse rrobash, mbajtëse lulesh, shandanë qirinjsh, aksesorë të ndryshëm.

Ofrojmë modele antike, klasike, moderne dhe luksoze për një arredim perfekt të shtëpisë suaj. Ajo që na dallon nga të tjerët është pikërisht korrektësia në kualitet dhe në kohë. Ju mirëpresim me kënaqësi në ambientet tona për t’ju shërbyer e për t’ju ndihmuar në arredimin e shtëpisë suaj të ëndrrave.

Produktet tona

Produktet tona

Eja krijojmë së bashku!

Procesi i krijimit të një punimi përfshin kthimin e ideve tuaja në realitet.

Ky proces përfshin një bashkëpunim midis nesh dhe klientit, ne bëjmë më të mirën të kthejmë vizionin tuaj në realitet duke ofruar njohuritë tona dhe eksperiencën në realizimin e projektit.

A jeni gati të bashkëpunojmë?

Eja krijojmë së bashku!

Procesi i krijimit të një punimi përfshin kthimin e ideve tuaja në realitet.

Ky proces përfshin një bashkëpunim midis nesh dhe klientit, ne bëjmë më të mirën të kthejmë vizionin tuaj në realitet duke ofruar njohuritë tona dhe eksperiencën në realizimin e projektit.

A jeni gati të bashkëpunojmë?